Ειδησεις

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Αγία Αικατερίνη Καλαμάτας

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18/2, στις 6μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Καλαμάτας με την συμμετοχή των Χορωδιών της σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και της Ενώσεων Φίλων Μουσικής Καλαμάτας <<ΑΡΜΟΝΙΑ>>.    
(0 ψήφοι)

Πεζοδρομήσεις στο κέντρο της Καλαμάτας

Ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας, με την υπ' αριθμ. 638/2017 Aπόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, προτείνει την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού Σχεδίου Καλαμάτας ως προς τις πεζοδρομήσεις τμημάτων οδών. Η τροποποίηση γίνεται ύστερα από το με αρ. πρωτ. 49903/31-10-2017 αίτημα της Τεχνικής…
(0 ψήφοι)

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Kαλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας γνωστοποίησε σήμερα το πρόγραμμα των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.  Αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20.00 θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας. Το Σάββατο 9 του μήνα και ώρα 20.00, θα…
(0 ψήφοι)

Λαμπρός ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου στην Καλαμάτα

Με λαμπρότητα και την παρουσία πλήθους πιστών εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο κέντρο της Καλαμάτας.
(0 ψήφοι)

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20.00 θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας.
(0 ψήφοι)