Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Αγία Αικατερίνη Καλαμάτας

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18/2, στις 6μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Καλαμάτας με την συμμετοχή των Χορωδιών της σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και της Ενώσεων Φίλων Μουσικής Καλαμάτας <<ΑΡΜΟΝΙΑ>>.    
(0 ψήφοι)

Λαμπρός ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου στην Καλαμάτα

Με λαμπρότητα και την παρουσία πλήθους πιστών εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο κέντρο της Καλαμάτας.
(0 ψήφοι)

Την Παναγία Χρυσοκελλαριώτισσα υποδέχθηκε η Καλαμάτα(φωτογραφίες)

Σε κλίμα συγκίνησης η Καλαμάτα υποδέχθηκε απόψε την Ιερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Χρυσοκελλαριώτισσας, εκ της ομωνύμου Ιεράς Μονής της Μεσσηνίας.
(0 ψήφοι)

Την Παναγία Χρυσοκελλαριώτισσα θα υποδεχθεί η Καλαμάτα

Με λαμπρότητα και την καθιερωμένην εκκλησιαστική τάξη, θα υποδεχθεί αύριο τετάρτη 29-11-2017 η Καλαμάτα, την θαυμα­τουρ­γό Εικόνα της Παναγίας Χρυσοκελλαριώτισσας, εκ της ομωνύμου Ιεράς Μονής της Μεσσηνίας.
(0 ψήφοι)

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ενορίας Αγίας Αικατερίνης Καλαμάτας στο Δημαρχείο Καλαμάτας

Αντιπροσωπεία του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Καλαμάτας, με επικεφαλής τον Αρχιμανδρίτη Ευθύμιο Θεοδωρόπουλο, επισκέφθηκε το Δημαρχείο και συναντήθηκε με το Δήμαρχο, σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, με σκοπό να τον ευχαριστήσει για τη γενικότερη συνδρομή του Δήμου προς την…
(0 ψήφοι)

Το πρόγραμμα του εορτασμού της Αγίας Αικατερίνης στην Καλαμάτα

Το Σάββατον  25ην Νοεμβρίου ε.έ. εορτή της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Πανσόφου Αικατερίνης, πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ενοριακός  Ιερός Ναός της πόλεώς μας, εις την περιοχήν Νησάκι.
(0 ψήφοι)