Ύμνοι από την Εορτή των Χριστουγέννων στον Ι. Ναό Αγίας Αικατερίνης Καλαμάτας

Ύμνοι των Χριστουγέννων θα παρουσιαστούν το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου  στις 6:30 μ.μ.  στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στην Καλαμάτα, από την  Ένωση Φίλων Μουσικής Καλαμάτας  «Αρμονία», τους μαθητές του Κατηχητικού και τη Βυζαντινή Χορωδία του Ναού.
(0 ψήφοι)

Την Κάρα του Αγ. Αθανασίου εξ΄ Ανδρούσης θα υποδεχθεί η Καλαμάτα

Την Τιμία Κάρα του Αγίου Αθανασίου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως του εξ΄ Ανδρούσης θα υποδεχθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. η Καλαμάτα.
(0 ψήφοι)

Λαμπρός ο εορτασμός της Αγίας Αικατερίνης στην Καλαμάτα

Με λαμπρότηα εορτάστηκε σήμερα η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου στην Καλαμάτα. Την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ναό της πόλης, τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.
(0 ψήφοι)

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας για το κοινό ανακοινωθέν Εκκλησίας-Πολιτείας

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, μιλών­τας σήμερα, 8 Νοεμβρίου 2018, σε μέσα μαζικής ενημερώσεως, τοποθετή­θηκε επί του κοινού ανακοινωθέντος Εκκλησίας-Πολιτείας και των μελ­λον­τι­κών σχέσεων των δύο θεσμών.
(0 ψήφοι)

Επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου σε Μεσσήνη και Πύλο

Επίσημη επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, θα πραγματοποιήσει κατά το ερχόμενο διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου 2018, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
(0 ψήφοι)

Σχολή Βυζαντινής &Παραδοσιακής Μουσικής Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας

  Η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας ανακοινώνει τη σύσταση της επίσημης Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας της Μητροπόλεως και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου.να ενταχθούν σε αυτήν.
(0 ψήφοι)