Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας για το κοινό ανακοινωθέν Εκκλησίας-Πολιτείας

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, μιλών­τας σήμερα, 8 Νοεμβρίου 2018, σε μέσα μαζικής ενημερώσεως, τοποθετή­θηκε επί του κοινού ανακοινωθέντος Εκκλησίας-Πολιτείας και των μελ­λον­τι­κών σχέσεων των δύο θεσμών.
(0 ψήφοι)

Επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου σε Μεσσήνη και Πύλο

Επίσημη επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, θα πραγματοποιήσει κατά το ερχόμενο διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου 2018, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
(0 ψήφοι)

Σχολή Βυζαντινής &Παραδοσιακής Μουσικής Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας

  Η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας ανακοινώνει τη σύσταση της επίσημης Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας της Μητροπόλεως και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου.να ενταχθούν σε αυτήν.
(0 ψήφοι)

Την Παναγία Βουλκανιώτισσα υποδέχθηκε η Μεσσήνη(φωτογραφίες)

Με λαμπρότητα και την παρουσία χιλιάδων πιστών υποδέχτηκε σήμερα η πόλη της Μεσσήνης, την Ιερά και θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας, σε ανάμνηση θαύματος που επιτέλεσε η Θεοτόκος κατά τις αρχές του 17ου αιώνα, αυτό της διασώσεως της Μεσσήνης και…
(0 ψήφοι)

Ευχαριστήριο από το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν. Αγ. Αικατερίνης Καλαμάτας

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ενοριακού Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης Καλαμάτας θερμώς ευχαριστεί τον Κύριο Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, τον Πρόεδρο και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, δια την εξαίρετο απόφασή τους να ενισχύσουν οικονομικά, δια μία ακόμη φορά τον Ενοριακό μας Ιερό…
(0 ψήφοι)

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: "Στους μαθητές προσφέρονται πλέον ξερές γνώσεις "

Τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, στο  4ο Λύκειο, στο Μουσικό Σχολείο και στα Εκπαιδευτήρια «Μπουγά» της Καλαμάτας.
(0 ψήφοι)