Γιορτή στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης

Το πρωί της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί εορτασμός στο Ναΰδριο της Αγίας Σκέπης, που βρίσκεται στο Ανατολικό Κέντρο, νοτίως της «Τέντας», με Όρθρο, Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία.  Θα προηγηθεί Εσπερινός στις 19.00 του Σαββάτου 6 Ιουλίου.
(0 ψήφοι)

Την Πολιούχο της Παναγία Τριχερούσα θα εορτάσει η Φοινικούντα

Με λαμπρότητα και την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη θα εορτάσει και φέτος η Φοινικούντα την Πολιούχο της Παναγία Τριχερού­σα, κατά τό ερχόμενο διήμερο 5 και 6 Ιουλίου 2019.
(0 ψήφοι)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ενοριακού Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης Καλαμάτας θερμώς ευχαριστεί τον Κύριο Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, τον Πρόεδρο και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, δια την εξαίρετο απόφασή τους να ενισχύσουν οικονομικά, δια μία ακόμη φορά τον Ενοριακό…
(0 ψήφοι)

Συνεχίζονται οι εργασίες του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου της Ι. Μ. Μεσσηνίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας για την παρουσία των Βενετών και Φράγκων στην Μεσσηνία.
(0 ψήφοι)

Θεία Λειτουργία και Παράκληση για τις Εξετάσεις στην Ι. Μ. Μεσσηνίας

Την προσεχή Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 και από ώρα 7 έως 9 π.μ. θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, Θεία Λειτουργία από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, υπέρ ενισχύσεως και φωτισμού των διαγωνιζομένων μαθητών και…
(0 ψήφοι)

Πάνδημη υποδοχή της Παναγίας Βουλκανιώτισσας στην Καλαμάτα

Με λαμπρότητα και κατάνυξη η Καλαμάτα και ιδιαιτέρως η ενορία της Αγίας Αικατερίνης, υποδέχθηκαν την Iερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Βουλκανιώτισσας, εκ της ομωνύμου Ιεράς Μονής της Μητροπόλεως Μεσσηνίας.
(0 ψήφοι)