Ξεκινάει το Θερινό σχολείο Καλαμάτας για νέους Ομογενείς

Για δέκατη τέταρτη χρονιά ξεκινάει και φέτος το Θερινό Σχολείο για νέους Ομογενείς, που συνδιοργανώνει το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά και το Α.Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου από 8 Ιουλίου 2017 έως 2 Αυγούστου 2019. 
(0 ψήφοι)

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ήδη αναρτήθηκαν σε όλα τα Λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr. Οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2019 ανά είδος…
(0 ψήφοι)

Ανακοινώνονται αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ προγραμματίζεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή 28-6-2019, μετά τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας. 
(0 ψήφοι)

Πανελλαδικές 2019 – ΓΕΛ : Τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

 Σήμερα Παρασκευή οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίστηκαν για τους υποψηφίους των ΓΕΛ, με την εξέταση μαθημάτων προσανατολισμού. Δείτε τα θέματα
(0 ψήφοι)

Πανελλαδικές: Τα θέματα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας (ΓΕΛ)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα θέματα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας (Γενικής Παιδείας) στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων.
(0 ψήφοι)