Πανελλήνιες Εξετάσεις 2018: Αυτά είναι τα σημερινά θέματα.

Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ) και οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν  σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουνίου, στην Ιστορία για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, στη Φυσική για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό περιβάλλον για…
(0 ψήφοι)

Ευχές στα παιδιά για τις φετινές Πανελλήνιες από την Ένωση Γονέων Δήμου Καλαμάτας

Η Ένωση γονέων του δήμου Καλαμάτας εύχεταικαλή επιτυχία και καλή πρόοδο σ’ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις ! Τη μάχη των εξετάσεων να τη δώσετε με αισιοδοξία και καθαρό μυαλό.
(0 ψήφοι)

Το 2ο Λύκειο Καλαμάτας πάει Erasmus+

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ CREATE μαθητές και καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Καλαμάτας επισκέφτηκαν τις πόλεις SaoJoaodaMadeira (Πορτογαλία)και Wolfsberg(Αυστρία) κατά το χρονικό διάστημα11/3 ως και 17/3/2018 και 21/5 ως 27/5/2018 αντίστοιχα.
(0 ψήφοι)

Διεξαγωγή Μαθητικών Αγώνων Κατασκευής Υδρο-πυραύλων «Water rocket challenge 2018» στη Μεσσηνία

Για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθούν Μαθητικοί Αγώνες Κατασκευής Υδρο-πυραύλων «Water rocket challenge 2018» στη Μεσσηνία, για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι Αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας, ώρα 10:00-13:00.
(0 ψήφοι)