Κοινόχρηστα ποδήλατα από το Σάββατο στην Καλαμάτα

Αύριο Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 και ώρα 20.00, στο πάρκο νοτίως του «Πανελληνίου», θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας κοινοχρήστων ποδηλάτων στην Καλαμάτα. Στην εκδήλωση αυτή, θα γίνει παρουσίαση των ποδηλάτων και θα δοθεί η δυνατότητα χρήσης και δωρεάν…
(0 ψήφοι)

Η Μαρία Οικονομάκου στηρίζει Βασιλόπουλο στο Δήμο Καλαμάτας

 Σε γραπτή δήλωση της Μαρίας Οικονομάκου σημειώνονται τα εξής:  Με τον Θανάση Βασιλόπουλο δεσμευτήκαμε αμοιβαία στην ειλικρινή τήρηση των όρων και  προϋποθέσεων , που μπόρεσαν σήμερα να διαμορφώσουν έναν κοινό τόπο συνεργασίας για την επόμενη μέρα του Δήμου μας.
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Εκλογές 2019: Δείτε πόσους σταυρούς πήρε ο κάθε υποψήφιος

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών έχουν αναρτηθεί οι σταυροί των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και η διαδικασία  είναι απλή για την αναζήτηση.
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Δήλωση Μαρίας Οικονομάκου για τις εκλογές

Ο συνδυασμός μας «Καλαμάτα , Ξεκινάμε» και εγώ  προσωπικά , απευθύνουμε τις  πιο θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους δημότες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

“Η Καλαμάτα Τόπος Ζωής ήρθε για να μείνει”

Η Καλαμάτα Τόπος Ζωής ήρθε για να μείνει. Ευχαριστούμε όλους όσους πίστεψαν σε εμάς και μας εξουσιοδότησαν να τους εκπροσωπήσουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καλαμάτας.
(1 Ψήφος)
Ετικέτες

Δήλωση του Βασίλη Τζαμουράνη για το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Καλαμάτας

Αγαπητοί συνδημότες, έναν προς έναν, σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη στον συνδυασμό μας και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας, αναγνωρίζοντας τις αξίες μας, τις αρχές μας και τις προγραμματικές μας θέσεις. Προσωπικά, ευχαριστώ όλους…
(0 ψήφοι)
Ετικέτες