Τελετή για την επέτειο των σεισμών

Τριάντα ένα χρόνια συμπληρώνονται από τις 13 Σεπτεμβρίου 1986, ημέρα Σάββατο, όταν η πόλη και μεγάλο μέρος της περιοχής της Καλαμάτας επλήγησαν από καταστροφικό σεισμό, στις 8.22 το βράδυ, ενώ οι ζημιές πολλαπλασιάστηκαν από τον - μικρότερου μεγέθους, αλλά επίσης…
(0 ψήφοι)

Το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο στο πρώην Πολυκλαδικό

Σε συνέχεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε σήμερα το συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού και συναντήθηκε με τη Διευθύντρια του Ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου Καλαμάτας, καθώς και με τεχνικούς του Δήμου.
(0 ψήφοι)

Εργασίες ευπρεπισμού στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμάτας

Την προσεχή Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, αρχίζουν εργασίες ευπρεπισμού του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας, που θα αφορούν στο πράσινο (κλάδεμα δένδρων, αφαίρεση ανεπιθύμητης βλάστησης), σε ελαιοχρωματισμούς, συντήρηση περιφράξεων και οριοθέτηση parking.
(0 ψήφοι)

Νέα έργα στο Δήμο Καλαμάτας

Μία σειρά από μικρά, νέα έργα στο Δήμο Καλαμάτας θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου του 2017 και αυτά θα έχουν ολοκληρωθεί εντός του έτους. Τα έργα θα γίνουν με την προβλεπόμενη ηλεκτρονική δημοπρασία και είναι τα εξής:
(0 ψήφοι)