Η Ελένη Αλειφέρη ευχαριστεί τον Περικλή Μαντά για τη στάση του

Την ώρα που πρωτόγνωρα γεγονότα συγκλονίζουν τη Μεσσηνία και την Περιφέρειά μας, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά για την «καθαρή» του στάση.
(0 ψήφοι)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Καλαμάτα στις 23 Μαρτίου- Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Την επέτειο της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης στην Καλαμάτα, στις 23 Μαρτίου 1821, θα τιμήσει με την παρουσία του η ΑΕ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.
(0 ψήφοι)

Εκδηλώσεις για την εθελοντική αιμοδοσία στην Καλαμάτα

Αντιπροσωπεία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με επικεφαλής το Διευθυντή Σταύρο Τσιμικλή, επισκέφθηκε το Δημαρχείο, χθες Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και συναντήθηκε με το Δήμαρχο, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Γιαννόπουλου, ιατρού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
(0 ψήφοι)

Ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης στη Βασιλέως Κωνσταντίνου(από Αριστοδήμου μέχρι Φαρών) αύριο Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Σε εξέλιξη βρίσκεται, σήμερα Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, η απόξεση του παλιού ασφαλτοτάπητα στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, από Αριστοδήμου μέχρι Φαρών.
(0 ψήφοι)

Ασφαλτόστρωση στη Βασιλέως Κωνσταντίνου(από Αριστοδήμου μέχρι Φαρών) αύριο Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Συνεργείο εργολάβου του Δήμου Καλαμάτας, στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών ΔΕ Καλαμάτας», θα πραγματοποιήσει απόξεση του παλιού ασφαλτοτάπητα και ασφαλτόστρωση στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, από Αριστοδήμου μέχρι Φαρών.
(0 ψήφοι)