Διακοπή ρεύματος αύριο (17/6) στην Καλαμάτα

Σε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος προχωρά αύριο Κυριακή (17/6) η  ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές του Δήμου Καλαμάτας για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες.  Ακολουθεί ο Πίνακας με αναλυτικές πληροφορίες για τις  προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο Δήμο  Καλαμάτας (πηγη deddie.gr).
(0 ψήφοι)

Ολοκληρώθηκε η ανάρτηση του νέου καλύμματος στην «Τέντα»

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης του νέου καλύμματος στο κλειστό γυμναστήριο «Τέντα». Απομένει η τοποθέτηση των καινούργιων εξαεριστήρων και των νέων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED.
(0 ψήφοι)

Διάστρωση κυβολίθων στο διάδρομο που θα συνδέει το πάρκο με τη Ναυαρίνου

Εργασίες διάστρωσης κυβολίθων πραγματοποιούνται για τη δημιουργία πεζοδρομίου πλάτους 3 μέτρων, που θα εξασφαλίζει πρόσβαση στο πάρκο του «Πανελληνίου» από τη Ναυαρίνου.
(0 ψήφοι)

Νέος κόμβος στη συμβολή Μπουλούκου, Αθηνών και Κλαδά

Με απόφασή του, ο Δήμαρχος ανέθεσε – κατόπιν ηλεκτρονικής κληρώσεως - την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση κόμβου συμβολής των οδών Μπουλούκου – Αθηνών – Κλαδά» στον Νικόλαο Σορόλη του Ηλία, έναντι 24.800 ευρώ με το ΦΠΑ.
(0 ψήφοι)

Φεύγουν οι πλάκες όδευσης τυφλών από τη Χρήστου Κουμάντου

Στον πεζόδρομο Χρήστου Κουμάντου, συνεργείο του Δήμου Καλαμάτας προβαίνει σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, σε αφαίρεση των πλακών όδευσης τυφλών, διότι αυτές συμπίπτουν με τον χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων.
(0 ψήφοι)

Σύμβαση για την κατασκευή του Ανοικτού Θεάτρου Καλαμάτας

Ο Δήμαρχος και η νόμιμη εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας υπέγραψαν χθες, Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, σύμβαση για την πραγματοποίηση του έργου «Κατασκευή Ανοικτού Θεάτρου Καλαμάτας». Mειοδότης, κατόπιν διαγωνισμού, αναδείχθηκε η εταιρεία Vasartis SA, με μέση έκπτωση 53,33%, για έργο προϋπολογισμού…
(0 ψήφοι)

Ποιες ειδικότητες ζητεί ο Δήμος Καλαμάτας για κοινωφελή εργασία

Υποβλήθηκαν από το Δήμο Καλαμάτας, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας που τέθηκε στη διάθεση των Δήμων από το Υπουργείο Εργασίας, τα στοιχεία ειδικοτήτων σχετικά με 200 θέσεις κοινωφελούς εργασίας, οι οποίες κατανεμήθηκαν στο Δήμο Καλαμάτας.
(0 ψήφοι)