Πόσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα εκλεγούν στο Δήμο Καλαμάτας

Με Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών (ΑΔΑ: 6Ζ60465ΧΘ7-ΤΧΝ) ορίσθηκε ο αριθμός Δημοτικών Συμβούλων κάθε εκλογικής περιφέρειας του άρθρου 25 του Ν. 3852/2010 με βάση τον πληθυσμό της, όπως προκύπτει από τη τελευταία απογραφή. Για το Δήμο Καλαμάτας ισχύουν τα εξής:
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Την 198η επέτειο από την απελευθέρωσή της γιορτάζει σήμερα η Καλαμάτα- Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Γιορτάζει σήμερα η Καλαμάτα την  198η επέτειο από την απελευθέρωση  της από τον τουρκικό ζυγό. Τις εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία του η ΑΕ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ενώ την Κυβέρνηση ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης…
(0 ψήφοι)

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού ¨Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας¨ στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 αντιπροσωπεία του συνδυασμού ¨Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας¨ επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο. 
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Καλαμάτα ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Road Trip // Τρίτη και τελευταία στάση, ο Πειραιάς

Τρίτη και τελευταία στάση του Καλαμάτα ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Road Trip, o Πειραιάς. Μια ουσιαστική συζήτηση - έμπνευση με τον Νίκο Μπελαβίλα, υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά.
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις κατολοσθίσεις στο Ταΰγετο

Τεράστια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στα χωριά του Ταϋγέτου από τις κατολισθήσεις σε πολλά σημεία. Η αγωνία των κατοίκων είναι έντονη για την εξέλιξη του φαινομένου και τις συνεπείες του τόσο για το οδικό δίκτυο όσο και για τα ίδια τα σπίτια τους…
(0 ψήφοι)