Ομαλή η εξέλιξη των εργασιών για το γήπεδο Λαιΐκων

Ομαλά εξελίσσονται οι εργασίες για την κατασκευή γηπέδου στα Λαίϊκα. Το γήπεδο έχει αποκτήσει σχήμα και ολοκληρώνονται οι εργασίες στον οικίσκο, στον οποίο θα στεγασθούν τα αποδυτήρια και οι χώροι υγιεινής.
(0 ψήφοι)

Νέοι Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου Καλαμάτας

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας όρισε, με ισχύ από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018, Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας ως Αντιδημάρχους του Δήμου Καλαμάτας, μέχρι το πέρας της δημοτικής περιόδου, ως εξής:
(0 ψήφοι)

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Πύλου

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 ρίχτερ (σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών), σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη 27/9, στις 13:21  με επίκεντρο 35 χλμ. νοτιοδυτικά  της Πύλου. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χλμ.
(0 ψήφοι)

Δεκατιανό σε 570 μαθητές από το Δήμο Καλαμάτας

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μεσσηνίας απέστειλε στο Δήμο Καλαμάτας τις ανάγκες για την παροχή κολατσιού σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων, για το σχολικό έτος 2018 – 2019.
(0 ψήφοι)

LED στην Κεντρική Αγορά και σύστημα ασφαλείας

Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης (κάμερες ασφαλείας – επιτήρησης) τοποθετήθηκε στο στεγασμένο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας και θα λειτουργήσει αμέσως μετά την αδειοδότησή του από την αρμόδια Αρχή.
(0 ψήφοι)

Παρεμβάσεις στο λιμάνι Καλαμάτας

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή περίφραξης στο διάδρομο που συνδέει το «χιλιομέτρο» (κυματοθραύστη) με την οδό Ψαρών και την οδό Ποσειδώνος (μαρίνα), ώστε να δοθεί η δυνατότητα πλήρους προστασίας της χερσαίας ζώνης λιμένος, κατά τα προβλεπόμενα.
(0 ψήφοι)