Τρεις εκδηλώσεις για την Αποκριά από την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Με τρεις εκδηλώσεις, που θα περιλάβουν χορούς, τραγούδια και κεράσματα, συναντά η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας την περίοδο των Αποκριών

.

Στόχος είναι να αποτελέσει ο χώρος της Αγοράς επίκεντρο ευρύτερου καταναλωτικού ενδιαφέροντος.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 μετά το μεσημέρι, στα κρεοπωλεία της Κ.Α.Κ., όπου με τη συνεργασία των επαγγελματιών του χώρου θα προσφερθούν κεράσματα στα κάρβουνα μαζί με κρασί, χορούς και τραγούδια.
Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, στις 7 το βράδυ, στο χώρο πώλησης βιολογικών προϊόντων, η Λέσχη Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα διανείμει μία παραδοσιακή μακαρονάδα με Καλαματιανές γεύσεις από καπνιστό παστό και λουκάνικο, σε συνδυασμό με φρέσκια ντομάτα, άρωμα βασιλικού και τριμμένο κεφαλοτύρι.
Υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής, ο κλόουν Βούλης και η παρέα του (Μίκυ - Μίνι) θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους με θεατρικά δρώμενα.
Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, στις 9.30 το πρωί, στο χώρο βιολογικών προϊόντων της Κ.Α.Κ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο: «Ο κάμπος χορεύει...». Θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς ο Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Γυναικών Σπερχογείας «Αγία Κυριακή» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροχώματος - Δυτικής Παραλίας «Ο Ποσειδών». Για το κοινό που θα πάρει μέρος στην εν λόγω εκδήλωση, ο πρώτος σύλλογος θα ετοιμάσει ρυζόγαλο, λουκανικόπιτες και ρυζόπιτα, ενώ ο δεύτερος σύλλογος θα προσφέρει τηγανόψωμο με τυρί σφέλα.

COMMENTS