Και όμως η νύχτα έγινε... μέρα στην Καλαμάτα!(photos+video)

Η τελευταία νύχτα  του Αυγούστου έγινε...  μέρα στην Καλαμάτα!

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η μεγάλη γιορτή της «Λευκής Νύχτας» που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 με σκοπό τη ψυχαγωγία του κοινού και την άνθιση της τοπικής επιχειρηματικότητας.


Η διοργάνωση πέτυχε το σκοπό της, αφού ο κόσμος "αγκάλιασε" το εγχείρημα το όποιο αποτέλεσε δυνατή τονωτική ένεση της τοπικής αγοράς  και γέμισε αισιοδοξία όσους συμμετείχαν.
Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού θεσμού «Λευκή Νύχτα, τα εμπορικά καταστήματα έμειναν ανοιχτά από τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής προσφέροντας τα εμπορεύματά τους σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, με εκπτώσεις που άγγιξαν ως και το 70% .
Την ατμόσφαιρα γιορτής συμπλήρωναν  μουσικές εκδηλώσεις, αθλητικές επιδείξεις, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, χορευτικές εκδηλώσεις κλπ. που ήταν διασκορπισμένες σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας ενώ παντού υπήρχαν μπαλόνια και τραπέζια με κεράσματα.
Δεκάδες  χιλιάδες κόσμου (Καλαματιανοί, Μεσσήνιοι, αλλά και επισκέπτες από άλλες περιοχές) πλημμύρισαν την πόλη με κέφι και καλή διάθεση  ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η μεγαλειώδη προσέλευση του κόσμου, αλλά και η συνολική επιτυχία της εκδήλωσης δείχνουν ότι ο κόσμος έχει ανάγκη και στηρίζει ιδέες όπως η «Λευκή Νύχτα» που δεν αποκλείεται να αποτελέσει θεσμό για τον δήμο Καλαμάτας.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο.

*Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 13:30
COMMENTS