Υποψηφιότητα Μπουντρούκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
(0 ψήφοι)

Ο Χρυσομάλλης για την επίθεση σε Κωνσταντινέα

Χαιρετίζω τη δήλωση του κ. Κωνσταντινέα όπου αναφέρει «το μίσος φέρνει μίσος και βία» και «Ο ακραίος φανατισμός που υποκινείται από δήθεν «πατριώτες» μπαίνει εμπόδιο στο μέλλον των παιδιών μας. Δε μας αξίζει τέτοιο μέλλον».
(0 ψήφοι)

Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ: «Φασιστική και άνανδρη η επίθεση που δέχθηκε ο Π. Κωνσταντινέας»

Η φασιστική, άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, αποτελεί ένα άκρως επικίνδυνο κρούσμα ακροδεξιάς βίας, που προσβάλλει τις δημοκρατικές αξίες.
(0 ψήφοι)

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Για την ονοματολογία στο Δήμο Καλαμάτας

Με αφορμή διάφορα ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχετικά με τη στήριξη προσώπων από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Καλαμάτας, κάνουμε σαφές πως το κόμμα παρακολουθεί με τη δέουσα προσοχή και σεβασμό στην…
(0 ψήφοι)

Περικλής Μαντάς - Δήλωση για το ψήφισμα του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της κακοπαιγμένης παράστασής σας κ. Τατούλη, αρνούμαι πεισματικά να συμμετάσχω στους θεατρινισμούς και κιτρινισμούς που επιχειρείτε να επιβάλλετε στο ανώτατο θεσμικό όργανο της Περιφέρειας. 
(0 ψήφοι)

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσήνης: "Οποιαδήποτε ονοματολογία είναι αναληθής"

Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που έχουν ως θέμα τη στήριξη υποψηφίων Δημάρχων για το Δήμο Μεσσήνης, ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε σε διαδικασίες διαβουλεύσεων (που θα ολοκληρωθούν σύντομα) με ομάδες και πρόσωπα από όλη την περιφέρεια του Δήμου στα πλαίσια της κατάρτισης ενός ευρύτερου προοδευτικού συνδυασμού.  
(0 ψήφοι)