Λαμπρόπουλος για τις εξαγγελίες Καμμένου για 120 ΠΕΑ: “Χρυσώνουν το χάπι με νέα ψέματα”

Για άλλη μια φορά, ακούσαμε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, να εξαγγέλλει την δημιουργία «Διεθνούς Κέντρου Αεροπορικής Εκπαίδευσης» στην Καλαμάτα!
(0 ψήφοι)

Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός - Όλα τα ονόματα

Σε ανασχηματισμό με περιορισμένες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Τις αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος ανακοίνωσε  το απόγευμα της Τετάρτης (28.02.2018)ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
(0 ψήφοι)

Λαμπρόπουλος: 10 λόγοι για να μην φύγει το στρατόπεδο από την Καλαμάτα

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας προανήγγειλε το κλείσιμο του 9ου Συντάγματος Πεζικού, συμπληρώνοντας ότι σε αντιστάθμισμα θα αναβαθμιστεί η 120 ΠΕΑ σε Διεθνές κέντρο « προπόνησης-εκπαίδευσης », όπως επί λέξει είπε.
(0 ψήφοι)

Το γραφείο ΟΓΑ στο νέο Δημαρχείο Καλαμάτας

Στο κτήριο Β΄ (πρώην Καρδιολογική) του συγκροτήματος του νέου Δημαρχείου, στεγάζεται πλέον το γραφείο του ΟΓΑ του Δήμου Καλαμάτας. Οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ μπορούν να εξυπηρετούνται στο ισόγειο, γραφείο 5 (το πρώτο γραφείο αριστερά), τηλέφωνο 27213 60626.
(0 ψήφοι)

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ομιλητής σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί αύριο, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, όπου στις 8.00 το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο αμφιθέατρο "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος" του Διοικητηρίου Μεσσηνίας, με θέμα «Μεταμνημονιακή Εποχή και Δίκαιη…
(0 ψήφοι)