«Αυτό είναι το πρόβλημά σου» του Χάρολντ Πίντερ από την Αυτοσχέδια Σκηνή Καλαμάτας

Η ερασιτεχνική ομάδα των ενηλίκων της Αυτοσχέδιας Σκηνής ανεβάζει το έργο με τίτλο «Αυτό είναι το πρόβλημά σου» του Χάρολντ Πίντερ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Σκαφιδά, το οποίο κάνει πρεμιέρα αυτήν την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018.  
(0 ψήφοι)

«Ο Γκάτσος που αγάπησα»: Με τον Μ.Μητσιά και την Κ.Καραμπέτη στις 23 Απριλίου στην Καλαμάτα

Ο  Μανώλης Μητσιάς, ο οποίος ευτύχησε να ερμηνεύσει πρώτος τα περισσότερα τραγούδια του  Νίκου Γκάτσου, καλεί την  Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό, να αποδώσουν μαζί τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και θα αγαπάμε πάντα γιατί συνθέτουν τη συλλογική μας μνήμη…
(0 ψήφοι)

Το πρόγραμμα του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Παρουσιάστηκε σήμερα Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, το μεσημέρι στο Υπουργείο Πολιτισμού το πρόγραμμα του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας το οποίο θα πραγματοποιηθεί  από τις 13 έως τις 22 Ιουλίου 2018, με νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια τη Λίντα Καπετανέα.
(0 ψήφοι)

«Χωρίς Αγάπη» του Αντρέι Ζβιάγκιντσεφ την Πέμπτη 22 Μαρτίου από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας

Η Ζένια και ο Μπόρις βρίσκονται στα πρόθυρα του διαζυγίου. Οι συνεχείς καβγάδες επηρεάζουν τη σχέση με τον 12χρονο γιο τους Αλιόσα, ο οποίος μια μέρα εξαφανίζεται μυστηριωδώς.
(0 ψήφοι)

1ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Δυτικής Μάνης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου, το Εργαστήρι Έκφρασης και Δημιουργίας Sofia Filea’s Art διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Μαρτίου 2018, για πρώτη φορά στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μάνης, το 1ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου «Mani Puppet Festival», με δύο…
(0 ψήφοι)

«Ο Πατέρας του Άμλετ» του Μάνου Ελευθερίου αυτό το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα

Η παράσταση "Ο ​Π​ατέρας του Άμλετ" του Μάνου Ελευθερίου σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, για 2 μόνο παραστάσεις  αυτό το Σαββατοκύριακο 1​0​ & 1​1​ Μαρτίου στο ​ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας.
(0 ψήφοι)

"Ο πατέρας του Άμλετ" στην Καλαμάτα - Κερδίστε προσκλήσεις

Η παράσταση "Ο ​Π​ατέρας του Άμλετ" του Μάνου Ελευθερίου σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, για 2 μόνο παραστάσεις το Σαββατοκύριακο  1​0​ & 1​1​ Μαρτίου στο ​ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας.
(0 ψήφοι)