Τελευταίες παραστάσεις για το «Φιλοκτήτη» του Γιάννη Ρίτσου από την Αυτοσχέδια Σκηνή Καλαμάτας

Το ταξίδι του «Φιλοκτήτη» του Γιάννη Ρίτσου από την Αυτοσχέδια Σκηνή, σε ερμηνεία και σκηνοθεσία της Μαρίας Σκαφιδά, φτάνει στο τέλος του. Η Αυτοσχέδια Σκηνή, μετά την πολύ επιτυχημένη πορία του, ευχαριστεί όλον τον κόσμο που αγκάλιασε όλη αυτήν την προσπάθεια και ανακοινώνει πως την επόμενη Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Φεβρουαρίου θα παιχτούν οι δύο τελευταίες παραστάσεις.

Η παράσταση, που ανήκει στην κατηγορία του Θεατρικού Αναλογίου, έχει ως θέμα την ανάγκη του ατόμου να διαδραματίζει ενεργό ρόλο, ακόμα και ενάντια στην προσωπική του διάθεση. Ο ποιητής πλάθει έναν ήρωα με έκδηλη πνευματικότητα ο οποίος αναζητά την ηρεμία της ψυχής του ώστε να γιατρέψει την βαριά του θλίψη για τα ανθρώπινα λάθη και πάθη.

Οι τελευταίες παραστάσεις θα δοθούν στον χώρο της Αυτοσχέδιας Σκηνής ( Πεζόδρομος Αγίου Παντελεήμονος 13, Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας. Κρατήσεις εισιτηρίων και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977252438. Οι δυνατότητα για παραστάσεις σε σχολεία που ενδιαφέρονται, θα ισχύσει για λίγο διάστημα ακόμα, κατ’οπιν συνεννοήσεως.

COMMENTS