Αντώνης Ρέμος και Έλενα Παπαρίζου την Τετάρτη 22 Αυγούστου στην Καλαμάτα

Ο Αντώνης Ρέμος  και η Έλενα Παπαρίζου  σε μια μοναδική, μεγάλη συναυλία την Τετάρτη 22 Αυγούστου. στις 21:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Μια υπέροχη μοναδική συναυλία, ένα τεράστιο πάρτι γεμάτο υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, αξεπέραστες ερμηνείες.

Ο Αντώνης Ρέμος, με την υπέροχη φωνή του και την ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία του, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του αγγίζουν πάντα την πρώτη θέση στα charts και γίνονται πάντα επιτυχίες, οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες ενώ οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια δυνατή, σχεδόν κρυστάλλινη pop φωνή που έχει τιμήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό, με την όμορφη και εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία και τον δυναμισμό της, έχει κερδίσει την θέση της επάξια στις καρδιές των ανθρώπων που την έχουν κατατάξει ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Αντώνης Ρέμος - Έλενα Παπαρίζου!

Μην λείψει κανείς από αυτό το υπέροχο πάρτι!!


Υπενθυμίζουμε πως η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 1 Αυγούστου αλλά αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί μετά τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική. Τα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί ισχύουν κανονικά.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
ticketservices
public
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: KATSIRIS TRAVEL
ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
ΜΕΣΣΗΝΗ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ-ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΟΣ
ΚΟΡΩΝΗ  ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ

COMMENTS