Δωρεάν σεμινάριο των μελών και των φίλων του ''Ευκλή'' για την Yoga από την δασκάλα Ξένια Πρεζεράκου

Την Κυριακή το πρωί στις 11 Νοεμβρίου 2018 στο Πάρκο του Ο.Σ.Ε., ο Σύλλογος Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής'', στο βαγόνι του, είχε προγραμματίσει εκδήλωση ώστε οι πεζοπόροι και οι φίλοι του Συλλόγου να μάθουν την αξία της Yoga…
(0 ψήφοι)

Γ Εθνική: Παρέμεινε αήττητη η Καλαμάτα, επικράτησε με 2-0 του Μανδραϊκού

Η Καλαμάτα επικράτησε του Μανδραϊκού με 2-0 και παρέμεινε η μοναδική ομάδα στους οκτώ ομίλους του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής που μετά από επτά αγωνιστικές έχει το απόλυτο.
(0 ψήφοι)

Γνωριμία των μελών και των φίλων του ''Ευκλή'' με την Yoga και με την δασκάλα Ξένια Πρεζεράκου.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στο Πάρκο του Ο.Σ.Ε., ο Σύλλογος Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής'', στις 11 π.μ. στο βαγόνι του, νότια του Αναψυκτηρίου σας προσκαλεί , να έρθετε, να γνωρίσετε την αξία της Yoga και των αναπνοών.
(0 ψήφοι)

Γ Εθνική: ΑΕ Πελλάνας-Καλαμάτα 0-2

Η Καλαμάτα επικράτησε με 2-0(65' Μίνγκας, 72' Πινδώνης) εκτός έδρας της Ένωσης Πελλάνας – Καστορείου, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
(0 ψήφοι)

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επιτυχίες στο Grand Prix του ΙΟΒΟΠ!

Με τρία χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας από το Grand Prix που διοργάνωσε ο Ιππικός Όμιλος Βορείων Προαστείων (ΙΟΒΟΠ) στις εγκαταστάσεις του, το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Οκτωβρίου 2018!!
(0 ψήφοι)