Όροι Χρήσης

Η χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών του  Kalamata24.gr από τον επισκέπτη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών, των video και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα.

Ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους πριν από τη χρήση των υπηρεσιών  και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει  να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών  και του περιεχομένου.
Η χρήση του  www.kalamata24.gr σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη αποδοχή των όρων αυτών.


Κατά την προετοιμασία του Δικτυακού Τόπου, έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε όλες οι πληροφορίες  να είναι πρόσφατες, έγκυρες και  καθαρά διατυπωμένες

Το kalamata24.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε  χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου του www.Kalamata24.gr
Σε περίπτωση που δοθεί  άδεια θα πρέπει όλες οι αντιγραμμένες πληροφορίες να διατηρούν ένα δεσμό ή μια μνεία προς την αντίστοιχη σελίδα ή την κεντρική σελίδα του Kalamata24.gr
Αποδέχεστε ότι οι Διαχειριστές του Kalamata24.gr δεν μπορούν να θεωρηθούν νομικά ή άλλως υπεύθυνοι για την ακρίβεια και ορθότητα των πληροφοριών κατ' οποιονδήποτε τρόπο. 
 
Κανένα μέρος του παρεχομένου στους χρήστες / επισκέπτες Περιεχομένου του δικτυακού τόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη ή παράληψη, αλλά αντιθέτως εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών / επισκεπτών κατόπιν αξιολόγησης να ενεργήσουν με βάση την δική τους βούληση, αποκλειόμενης οιασδήποτε ευθύνης του δικτυακού τόπου.
Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και υπηρεσιών του site αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται σε αυτό από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών. Ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για κάθε περιεχόμενο προσβλητικό της προσωπικότητας, της τιμής ή της υπόληψης τρίτων ή περιεχομένου που παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα τρίτων ή τους ποινικούς νόμους γενικότερα.
Για οποιαδήποτε ζημιά ή ηθική βλάβη προκληθεί δια των υπηρεσιών μας από ανάρτηση, δημοσίευση ή κοινοποίηση οιουδήποτε περιεχομένου, υπεύθυνος για την αποκατάστασή της είναι αποκλειστικά ο επισκέπτης/χρήστης.
Αν παρά τον όγκο των στοιχείων, των πληροφοριών και των περιεχομένων ο δικτυακός τόπος πληροφορηθεί με οποιονδήποτε τρόπο περιεχόμενο που προσβάλλει την προσωπικότητα, την τιμή ή την υπόληψη οιουδήποτε τρίτου, δικαιούται χωρίς προειδοποίηση να διαγράψει άμεσα το συγκεκριμένο περιεχόμενο και να προβεί σε κάθε νομικό μέτρο για την αποτροπή της συγκεκριμένης πράξης.
Τέλος, οι χρήστες/επισκέπτες του Kalamata24.gr τηρώντας την κείμενη νομοθεσία, το Σύνταγμα, τις διεθνείς συμβάσεις και τις γενικές αρχές δεοντολογίας οφείλουν να απέχουν από την ανάρτηση ή δημοσίευση κάθε περιεχομένου που είναι αντίθετο στο νόμο. 


 
 Δεσμοί (LINKS) προς άλλους δικτυακούς τόπους (SITES)

Το kalamata24.gr  δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners.
Συνεπώς, για οποιοδήποτε  πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση  τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το kalamata24.gr  σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο, τις απόψεις ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
 
Σχολιασμός άρθρων 

Οι επισκέπτες-χρήστες του Kalamata24.gr μπορούν να στείλουν τα σχόλια τους σε οποιαδήποτε είδηση και να κάνουν, αν επιθυμούν, διάλογο με τους υπόλοιπους επισκέπτες του site, αρκεί να μην περιέχουν τα σχόλιά τους υβριστικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς ή να προάγουν τη βία.


Προστασία  ανηλίκων

Ο δικτυακός μας τόπος, υποχρεούται να αναρτά σχηματική προειδοποίηση  για τους επισκέπτες –χρήστες που  είναι ανήλικοι, και δεν επιτρέπεται  να έχουν πρόσβαση σε υλικό που  θεωρείται ακατάλληλο για ανηλίκους.  
Ο δικτυακός μας τόπος, δεν έχει ευθύνη σε περίπτωση επίσκεψης σελίδων  από ανηλίκους, σε υλικό ακατάλληλο γι αυτούς.
Για τη προστασία της ανηλικότητας, απαγορεύεται αυστηρά, σε κάθε προστηθέντα ή συνεργάτη του δικτυακού μας τόπου, αλλά και σε κάθε επισκέπτη – χρήστη – μέλος να αναρτούν ή δημοσιεύουν κείμενα, εικόνες, ήχους, που σχετίζονται με παιδική πορνογραφία, με έκνομες δραστηριότητες ανηλίκων, με πορνογραφία γενικότερα, ή με πράξεις που σχετίζονται με προβλέψεις του Ποινικού Νόμου, και έχουν σχέση με την προστασία των ανηλίκων.
 
 
Ψηφοφορίες 
 Η παρεχόμενη από το Δικτυακό μας τόπο υπηρεσία « ψηφοφορίας » δίνει τη δυνατότητα σε όσους από τους χρήστες / επισκέπτες το επιθυμούν να ψηφίζουν σε ερωτήματα που διατυπώνονται και προκύπτουν από φλέγοντα και όχι μόνο θέματα της καθημερινότητας.
 Όλες ανεξαιρέτως οι  απαντήσεις καταγράφονται και  αφού αναλυθούν, οδηγούν σε  συμπεράσματα που απεικονίζουν  τη θέση της κοινής γνώμης  και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του Δικτυακού μας τόπου. Η  Δικαιούχος δύναται να καθορίζει  όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στη ψηφοφορία και διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της ψηφοφορίας.
 
 
Πνευματικά δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου του  δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων  υπηρεσιών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής  ιδιοκτησίας και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαικού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων.
Κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσιεύσης ή να «φορτωθεί», να μεταδοθεί ή  να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.
Για τους παραπάνω λόγους το Kalamata24.gr δύναται να απαγορεύσει την πρόσβαση στις πληροφορίες σε οποιονδήποτε τρίτο δεν συμμορφώνεται με τα παραπάνω.
Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στo Kalamata24.gr ή/και στα πρόσωπα που μνημονεύονται ως κύριοι των σχετικών δικαιωμάτων στο δικτυακό τόπο και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. 
Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που συγκαταλέγονται στο Kalamata24.gr δημοσιεύονται με τη σχετική άδεια των κατόχων ή παρατίθενται καλόπιστα και για λόγους ενημέρωσης.
Εάν στις σελίδες δημοσιευτεί  υλικό πνευματικής ιδιοκτησίας  χωρίς την άδεια του δικαιούχου θα κατέβει αμέσως μετά από ειδοποίηση του ίδιου.
Κατ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.