Το Προφίλ μας


Το kalamata24.gr είναι η νέα, καινοτόμος διαδραστική πλατφόρμα ενημέρωσης, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να πληροφορηθούν άμεσα για πολιτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά, αθλητικά και άλλα πολλά θέματα με επίκεντρο κυρίως την Καλαμάτα και την Μεσσηνία.
Βασικό προϊόν του kalamata24.gr είναι η ίδια η πληροφορία και συγκεκριμένα η έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση για την επικαιρότητα.
Θεωρούμε πως η ενημέρωση για τα τοπικά δρώμενα πρέπει να είναι απαραίτητο στοιχείο στην καθημερινότητα όλων των πολιτών.

Στόχος μας είναι η ανοικτή πληροφόρηση, η ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και η ποιοτική ψυχαγωγία.
Επιθυμία μας είναι οι αναγνώστες να μην είναι απλοί χρήστες, αλλά να γίνουν οι ίδιοι οι ρεπόρτερ και οι φωτογράφοι, οι αρθρογράφοι και οι σχολιαστές, και εν τέλει οι διαμορφωτές του περιεχομένου.

Στο πλαίσιο αυτό, δίνουμε τη δυνατότητα δημοσίευσης απόψεων, φωτογραφιών, βίντεο, σχολίων και καταγγελιών, καθώς και την επιλογή να πουν οι ίδιοι οι αναγνώστες ποιο θέμα τους απασχολεί, τι θα ήθελαν να διερευνήσουμε, και τι συμβαίνει στο άμεσο περιβάλλον τους.
Σε αυτή μας την προσπάθεια βασιζόμαστε στη συμμετοχή των ίδιων των πολιτών και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα σας έχουμε συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους.